Healy

In 2020 is de Healy op mijn pad gekomen. Een piepklein, maar extreem veelzijdig frequentie-apparaatje. Eigenlijk een klein wondertje, als een oester met een pareltje erin, namelijk met een quantumsensor. Op de Healy zitten prachtige beauty- en huidprogramma’s; zie hieronder, maar healy is zoveel meer en daarmee eigenlijk onmisbaar in ieder huishouden.

Wat is Healy?

 

Healy is een medisch gecertificeerd apparaatje voor de behandeling van chronische pijn, fybromyalgie, skeletpijn, migraine en voor ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan verbonden slaapstoornissen. Er zitten programma’s op die bevorderend zijn voor vitaliteit, welzijn en balans en die je helpen in vorm te blijven, je goed te voelen en pijn te verzachten.

Hoe werkt het?

 

Elke cel in je lichaam heeft een frequentie of trilling. Door allerlei oorzaken kunnen de frequenties veranderen, bijvoorbeeld door overbelasting van je lichaam, veel stress, ongelukken, stralingen etc. waardoor je klachten kunt krijgen als pijn, slaapproblemen, aan spieren en/of gewrichten en op den duur chronische klachten. Elke cel heeft een celmembraan om zich heen en wanneer de spanning van het celmembraan afneemt, dan ontstaan er allerlei klachten. Wanneer de spanning heel erg afneemt, kunnen er bijvoorbeeld ook  ongezonde cellen ontstaan. De Healy zorgt ervoor dat de spanning weer toeneemt, waardoor je dus weer gezonde cellen krijgt. De ATP (energie) productie kan wel tot 500% toenemen!

De Healy is een hoogwaardig medisch product dat volledig in Duitsland is ontwikkeld. Het apparaat is bedacht en ontworpen in samenwerking met artsen en therapeuten, gebaseerd op hun praktijk en ervaring.

De Healy is een medisch device en dus goedgekeurd en gecertificeerd.

Frequentie-therapie

 

Frequentie-therapie is niet nieuw. Al in de oudheid werd het bestaan van subtiele energievelden in en rondom ons lichaam beschreven. In de energievelden die ons lichaam omgeven, wordt continu de gezondheidstoestand, conditie en balans van lichaam en geest weerspiegeld. Alles is energie en alles bestaat uit trillingen of frequenties, zoals vooruitstrevende wetenschappers zoals Albert Einstein en Nikola Tesla dat in de vorige eeuw al beschreven. Frequentie-therapie is erop gericht om via specifieke trillingen de balans in ons lichaam en onze geest te herstellen.

Nieuwsgierig?

 

Je kunt bij mij een GRATIS ANALYSE EN BEHANDELING boeken om kennis te maken met de helende frequenties van Healy.

Ook kunnen we Healy extra inzetten tijdens een gezichtsbehandeling, als er voldoende tijd voor is. Daarnaast kun je bij mij een healy huren om het eerst rustig uit te kunnen proberen thuis. Als je een healy aanschaft, heb je ook nog 14 dagen de tijd om hem uit te proberen. Ben je niet tevreden, dan krijg je je geld volledig terug, binnen deze 14 dagen.

Verschillende Healy programma’s

 

Op dit moment zijn er meer dan 120 Healy programma’s beschikbaar die naar functie en toepassingsgebied zijn onderverdeeld in 16 hoofdcategorieën. Het programma dat de basis vormt van alle programma’s – de Gouden Cyclus – wordt standaard meegeleverd met iedere Healy. Afhankelijk van het gekozen pakket worden er verschillende andere programma’s meegeleverd.
Iedere Healy kan altijd worden uitgebreid met losse programma’s die direct via internet kunnen worden gedownload. Alle programma’s zijn speciaal ontworpen voor Healy en kunnen daarom alleen in combinatie met een Healy worden gebruikt.