Filosofie

Zo van binnen, zo van buiten!

Het is mijn passie om jouw huid te verbeteren. Jouw huid verdient de beste behandeling!

 

Om dit goed te kunnen doen en op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken volg ik regelmatig cursussen en trainingen, met name op het gebied van natuurlijke huidverjonging en kennis over voeding voor de huid. Ik ben perfectionistisch en ben daarom altijd op zoek naar de beste behandeling of oplossing voor jouw huid(probleem). Hierbij kijk ik niet alleen naar het ‘symptoom’ maar probeer ik samen met jou naar de oorzaak te zoeken om het probleem daadwerkelijk op te kunnen lossen.

 

Ik werk heel bewust alleen met natuurlijke producten, omdat deze ingrediënten voor het lichaam ‘herkenbaar” zijn en daardoor beter kunnen worden opgenomen voor een mooier resultaat. Synthetische ingrediënten kunnen de huid op den duur beschadigen en soms zelfs verouderen, ook al wordt er vaak iets heel anders beloofd. Bovendien kunnen deze als toxische stoffen worden opgeslagen in het lichaam.

 

Een mooie huid krijg je met de juiste verzorging, maar komt ook van binnenuit, dus de juiste voeding en voedingssupplementen spelen een hele belangrijke rol, naast goed in balans zijn,  beweging en rust. Uiteraard speelt je gezondheid en medicatie hierin ook een grote rol.

Wist je dat stress een negatieve uitwerking heeft op je huid?

In mijn behandelingen neem ik naast het verzorgen van de huid aan de buitenkant, ook de tijd voor ontspanning d.m.v. massages  en gebruik ik speciaal samengestelde etherische oliën die via je huid binnendringen en van binnenuit therapeutische werken; een Traitement Terrain (TT). We noemen dit driedimensionaal werken: Als je deze drie elementen in balans hebt, volgt een mooie huid vaak vanzelf. Een driehoek is immers sterk, oftewel hiermee is de cirkel rond.

Wist je dat huidverslapping meestal een afname van je bindweefsel is, en dat dit weer aan te vullen is? 

Thuis kun je dit effect versterken met op maat gemaakte producten en adviezen inzake gebruik en zonodig voeding, TT of suppletie.

 

Verdient jouw huid de beste behandeling? Samen gaan we voor het beste natuurlijke resultaat!

Beweging en rust zijn net zo belangrijk voor je huid als een een goede huidverzorging!
Kom je voor het eerst bij mij?

 

Reken dan op wat extra tijd, want ik plan dan meer tijd in voor een intake-gesprek en een huidanalyse. Tijdens het intake gesprek hoor ik graag jouw wensen en jouw hulpvraag en vertel ik over de mogelijkheden, mijn werkwijze en met welke producten en apparatuur ik werk en waarom.

 

Heb je een huid- of gezondheidsprobleem en komen wij er samen niet uit?

Ik werk nauw samen met Lourens Kalverdijk, orthomolecair epigenetisch therapeut. Hij werkt op afspraak vanuit mijn praktijk. www.lourenskalverdijk.nl

 

Huidscandag

 

Regelmatig organiseer ik een huidscandag. Tijdens zo’n dag maak ik een scan en zie je een doorsnee van je huid op het computerscherm. Uit zo’n scan is o.a. af te lezen hoe dik je huid is, of je huid goed gesloten is en je daarmee een goede bescherming biedt, of er voldoende lipiden en vocht in je huid aanwezig zijn, maar ook hoeveel bindweefsel en collageen je (nog) hebt en dat is weer belangrijk voor de stevigheid en tegen rimpels.

 

Wil je een berichtje van mij als ik weer een huidscandag organiseer?

Laat dan hier je gegevens achter!