Behandelingen

Jouw huid verdient de beste behandeling

Hier vind je alle behandelingen van Skincare Amsterdam, praktijk voor natuurlijke huidverzorging en -verbetering van schoonheidsspecialiste Yvonne Carstens in Amsterdam Noord. Je kan bij mij terecht voor gezichtsbehandelingen, bindweefselmassage, Japanse facelift-massage, gezichtsreflexologie, laser- en lichtbehandelingen, ontharen of voedingsadvies. Ik werk bij alle behandelingen alleen met producten op natuurlijke basis.

Kom je voor het eerst?

De eerste keer neem ik graag uitgebreid de tijd voor je voor een huidanalyse en jouw wensen te vernemen en vertel ik je over mijn werkwijze en de producten waarmee ik werk. We kunnen ook samen kijken naar wat je zelf al gebruikt. Reken daarom op wat extra tijd.

  • Tijdens een Kennismakingsbehandeling Compleet laat ik je de kracht van de natuur ervaren met een uitgebreide behandeling met intake, huidanalyse, reiniging, granenpeeling, epileren, etherische olie op maat met vulkanische klei, fruitmasker en een bindweefselmassage (of andere naar keus).  Duur + 2,5 uur. Prijs: € 115,=*, inclusief een GRATIS HUIDVERZORGINGSSET t.w.v. € 42,75.
  • Of boek een Kennismakingsbehandeling van 1 uur met extra intake en huidanalyse, waarin je ook de kracht van de producten kunt ervaren, bestaande uit een reiniging en dieptereiniging met een scrub/peeling. etherische olie op maat met vulkanische klei en een masker of een korte massage  € 60,=*. Reken dus in totaal op 1,5 uur.

* Deze behandelingen zijn eenmalig te boeken. Zie ook:  prijzen.

[]

Gezichtsbehandelingen

Tijdens de behandelingen gebruik ik uitsluitend 100% natuurlijke huidverzorging met een zeer hoog gehalte actieve werkstoffen, gebaseerd op aromatherapie en fytotherapie. Om de huidconditie te verbeteren of je huid een oppepper te geven. Hierbij kijk ik naar de huidconditie en jouw persoonlijke wensen en stem daar de producten op af. Ook huidproblemen zijn hier goed mee aan te pakken, zoals acne, couperose, rimpels, rosacea, eczeem, littekens, grove poriën, droge, gevoelige huid. Als er huidproblemen zijn is het belangrijk om dit zowel van binnen als van buiten aan te pakken en hierbij geef ik je graag advies. Zo coach ik jou naar een gezonde, mooie stralende huid!
S.P.A. huidverbeteringsbehandeling compleet
Een intensief reinigende en voedende behandeling, gebaseerd op aromatherapie en fytotherapie (kruidengeneeskunde). Geen standaard behandeling maar een behandeling op maat. Specifiek afgestemd op jouw wensen en huidconditie! Speciaal geschikt voor onder andere anti-ageing,  couperose, rosacea, acne of voor een oppepper.Reinigen met een milk, een intensieve diepte reiniging door middel van een granenpeeling, verwijderen van onzuiverheden. Daarna een vulkanische kleimasker waaronder etherische oliën zijn aangebracht gevolgd door een groente/fruitmasker (2 kilo gevriesdroogde groente en/of fruit). Ook het decolletė wordt in deze behandeling meegenomen met een scrub/peeling en een pakking met etherische oliën. De behandeling wordt afgesloten met een bindweefselmassage van gezicht,  decolleté en schouders of naar keuze een andere massage. Afsluiting met het aanbrengen van dag/ nachtcrème en eventueel wat make-up.
Behandeling van circa 100 min: € 99,00 (ga voor meer prijzen naar PRIJZEN)
Maak een afspraak
Prijzen
[/vc_column_inner][/vc_row_inner]
Foto van bindweefselmassage door Yvonne Carstens

Gezichtsreflexologie

Gezichtsreflexologie is een heerlijke therapeutische massage, waarbij je helemaal tot rust komt. De massage is een combinatie waarbij de moderne neurologie gecombineerd wordt met Indiaanse (Zuid-Amerika) en Oosterse kennis en dat maakt het heel speciaal. Tijdens de massage worden blokkades opgespoord en op gewerkt, maar ook lichamelijke, hormonale, emotionele en neurologische klachten kunnen worden aangepakt. Het is vooral een heerlijke ervaring om eens te ondergaan als je helelemaal tot rust wilt komen of een gezondheidsprobleem hebt. Vaak combineer ik de behandeling met de Bioptron kleurentherapie op de grootste blokkade. De massage kan zowel apart als bij een gezichtsbehandeling geboekt worden, oftewel een verkorte versie of een half uur extra.

De toepassingsgebieden van gezichtreflexologie zijn zeer groot. Het is onder meer zeer effectief bij hormonale problemen of aandoeningen die met de hersenen te maken hebben zoals beschadiging, leerproblemen en Parkinson. Ook goed toe te passen bij kinderen.

Maak een afspraak
Prijzen

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage is een intensieve massage voor natuurlijke huidverbetering, versteviging van de huid verjonging van de huid. Het beste resultaat wordt bereikt in kuurverband en met speciale producten voor thuisgebruik, waarbij ik je graag adviseer.

Samen gaan we voor een mooie huid!

Resultaat: De huid wordt verstevigd, krijgt een mooie, egale teint en voelt zacht en glad aan. Deze behandeling is geschikt bij huidveroudering en –verslapping, acne, littekens, rimpeltjes en als oppepper,

Door middel van bindweefselmassage wordt de doorbloeding verbeterd, verklevingen losgemaakt en de huid geactiveerd.

Voordelen van bindweefselmassage
  • Bindweefselmassage geeft door de goede doorbloeding een goede kleur aan de huid, waardoor de huid er stralender uit ziet.
  • Het zorgt voor het transport van voeding.
  • Het zorgt voor transport van zuurstof naar de cellen.
  • Het zorgt voor een goede afvoer van afvalstoffen
  • De huid wordt steviger omdat er meer collageen aangemaakt wordt.
Maak nu online een afspraak
Prijzen

Laser- en lichtbehandelingen

Verbeter op spectaculaire en aangename wijze de conditie van de huid door middel van de photonlaser en/of Bioptron. Zowel de photonlaser als de Biopotron zijn los te boeken, maar kunnen ook aan een behandeling worden toegevoegd.

Wat doet de photonlaser?

De photonlaser verhoogt de cellulaire energie, waardoor er natuurlijke huidverjonging plaatsvindt, rimpeltjes vervagen en een natuurlijke facelift plaatsvindt, maar ook voor het vertragen van het verouderingsproces. Tevens kan de Photonlaser in worden gezet voor genezing van wonden en lymfedrainage.

Het licht van de laser wordt direct diep in de huid, bloedvaten en spieren gebracht. Dit kunt u zien op de afbeelding. Vaak komt licht niet zo diep, maar de frequentie van de photonlaser haalt dit wel, dankzij de sterk geconcentreerde lichtgolven. De laserkop bevat kleine diodes die afgesteld staan op een heel unieke lichtfrequentie die de huid precies de energie geeft die de cellen nodig hebben. De photonlaser heeft enkel de goede eigenschappen uit het licht en geen schadelijk (uv)licht en is daarmee geheel veilig en stimulerend en kan de huid niet beschadigen.
Sterker nog, de huid zal direct weldadig opleven door dit gezonde en genezende licht.

Regelmatige behandeling met dit unieke licht zorgt niet alleen voor het inlopen van de door de jaren heen opgelopen achterstand van de huid, maar zet tegelijkertijd een enorme rem op de natuurlijke snelheid van verouderen.

Wanneer kan je de Photonlaser toepassen?

Een behandeling met de Photonlaser kan toegevoegd worden aan elke andere verzorging. Het is dus een perfecte aanvulling op je reeds bestaande behandelingen voor anti-aging, acné, couperose, eczeem en andere huidaandoeningen. In combinatie met de photonlasers heeft elke energie-eisende behandeling bovendien meer kans op slagen. De huidcellen zijn gezonder.

Bioptron licht- en kleurentherapie

De Bioptronlamp is klinisch bewezen lichttherapie voor het effectief behandelen van huidproblemen, stimuleren van huidherstel en vernieuwing, maar ook voor huidverjonging en opbouw van collageen! Toe te passen voor anti-ageing, littekens, ontstekingen, acne, rosacea, bacteriêle infecties allergische reacties, (open) wonden etc. De lamp kan ook therapeutisch ingezet wordenbij pijn, immuumproblemen, depressie, slapeloosheid etc. Het is fijn en ontspannend om onder te liggen. Al naar gelang tijd en behandeling zet ik de lamp soms in bij een gezichtsbehandeling.

Los € 15,= Abonnement 10 keer € 99,=

Voor meer prijzen klik je hier.

Maak nu online een afspraak
Prijzen

Definitief ontharen / epileren / harsen

Definitief ontharen

Nooit meer scheren, harsen of epileren! Verlost worden van uw ongewenste haargroei is nu mogelijk d.m.v. de nieuwe generatie ELOS-systemen (Electrische Optische Synergie).

Ook voor definitief ontharen ben je bij mij op het juiste adres, zowel voor het gelaat als voor het lichaam. Bij de ELOS-techniek wordt de werking van licht en hoogfrequente stroom gecombineerd en met elkaar synergetisch versterkt. Het resultaat is een doorbraak op de systemen met alleen lichtimpulsen en is toepasbaar op meerdere huidtypen (donker en licht), effectiever bij elk huid- en haartype en kan  ook worden toegepast op (donker)blond haar. Geen last meer van ongewenst haar op het gezicht, pukkeltjes of krassen van het scheren; lijkt je dat niet fijn? Onverwacht kunnen gaan zwemmen of met blote benen op straat?  Dat is allemaal haalbaar met deze methode. Behandelingen vinden een keer in de 5 tot 16 weken plaats, afhankelijk van het gebied, en tot het gewenste resultaat. Gemiddeld zijn er 6-12 behandelingen nodig; ook dat verschilt per persoon en per gebied. In een persoonlijk gesprek leg ik je graag uit hoe het werkt, zal ik al je vragen beantwoorden en eventueel een proefstukje doen.

Maak online een afspraak
Prijzen

Japanse Facelift Massage

Japanse Facelift massage is een heerlijke massage voor mannen en vrouwen die er beter uit willen zien. De basisbehandeling komt uit de gezichtsreflexologie met invloeden vanuit Japan. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat er rimpels ontstaan als bepaalde organen het moeilijk hebben en door die corresponderende gebieden in het gelaat te masseren, help je het orgaan dat met dat gebied in verbinding staat te verbeteren en hierdoor worden de rimpels ook minder.  De gezichtsmassage is een combinatie van acupunctuurpunten, lymfe- en reflexzonemassage en massage van de spieren, waardoor deze steviger en voller worden met als resultaat een liftend effect in het gezicht.

Maak online een afspraak
Prijzen

Huidscan, voedings-advies en -supplementen

Mijn streven is om mensen te helpen een goede gezondheid van lichaam en huid te houden of verkrijgen. We stellen immers steeds hogere eisen aan de gezondheid van onze huid en lichaam. De huid weerspiegelt de innerlijke gezondheid en andersom. Zo van binnen, zo van buiten luidt een oude wijze spreuk!

LavieSage – voedingssupplementen

Jouw huid is levend weefsel en wordt continu vernieuwd om onderhoud te plegen. Voor dit proces zijn veel verschillende voedingsstoffen nodig. Daarom adviseer ik je voeding aan te vullen met LavieSage beautysupplementen voor je dagelijkse hoeveelheid vitaminen en mineralen. Door je huid ook van binnenuit te voeden zal je versteld staan van het resultaat en kan je langdurig resultaat verwachten.

Daarnaast heeft LavieSage allerlei supplementen voor verschillende huidproblemen met verbluffende resultaten! Denk hierbij aan huid- of algehele bindweefselverslapping, collageenafname, couperose, rosacea, acne, rimpels, droge huid, vale huid, eczeem, psoriasis, wonden etc. Voor deze specifieke problemen zijn speciale supplementen ontwikkeld en ik geef je hierbij graag advies.

LavieSage – huidscan

Regelmatig organiseer ik huidscandagen, waarbij een doorsnee van je huid groot op het computerscherm wordt weergegeven en waaruit veel op te maken valt.

LavieSage producten zijn ontwikkeld volgens de laatste nieuwe wetenschappelijk inzichten en voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen.

Maak online een afspraak
Prijzen

Wil je een mailtje ontvangen als ik weer een huidscandag organiseer? Laat dan hier je gegevens achter!