Photonlaser van Celluwel – behandeling met licht

Verbeter op spectaculaire en aangename wijze de conditie van de huid door middel van de photonlaser, een unieke koudelaser.

Wat doet de photonlaser?

De photonlaser verhoogt de cellulaire energie, waardoor er natuurlijke huidverjonging plaatsvindt, rimpeltjes vervagen en een natuurlijke facelift plaatsvindt, maar ook voor het vertragen van het verouderingsproces. Tevens kan de Photonlaser in worden gezet voor genezing van wonden en lymfedrainage.

Het licht van de laser wordt direct diep in de huid, bloedvaten en spieren gebracht. Dit kunt u zien op de afbeelding. Vaak komt licht niet zo diep, maar de frequentie van de photonlaser haalt dit wel, dankzij de sterk geconcentreerde lichtgolven. De laserkop bevat kleine diodes die afgesteld staan op een heel unieke lichtfrequentie die de huid precies de energie geeft die de cellen nodig hebben. De photonlaser heeft enkel de goede eigenschappen uit het licht en geen schadelijk (uv)licht en is daarmee geheel veilig en stimulerend en kan de huid niet beschadigen.
Sterker nog, de huid zal direct weldadig opleven door dit gezonde en genezende licht.

Regelmatige behandeling met dit unieke licht zorgt niet alleen voor het inlopen van de door de jaren heen opgelopen achterstand van de huid, maar zet tegelijkertij een enorme rem op de natuurlijke snelheid van verouderen.

Wanneer kunt u de Photonlaser toepassen?

Een behandeling met de Photonlaser kan toegevoegd worden aan elke andere verzorging. Het is dus een perfecte aanvulling op uw reeds bestaande behandelingen voor anti-aging, acné, couperose, eczeem en andere huidaandoeningen. In combinatie met de photonlasers heeft elke energie-eisende behandeling bovendien meer kans op slagen. De huidcellen zijn gezonder.

Kom nu ontdekken wat de Photonlaser voor u kan doen met een gratis proefbehandeling!

photonlaser_uitleg