Natuurlijke make-up, parfum en deodorant

Skin Care Amsterdam heeft sinds kort een aantal nieuwe natuurlijke productlijnen. De producten zijn met zorg uitgezocht. De producten zijn allen op natuurlijke basis, zonder chemicaliën, dus ook zonder negatieve bijwerkingen op huid en gezondheid.

Start Kit Be Mineral
De perfecte manier om te starten met BeMineral

BeMineral: is 100% natuurlijke make-up line, het is uniek, over geen enkel ingrediënt zal ook maar discussie ontstaan. De poeders bevatten slechts drie hoogwaardige, zuivere mineralen: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide en bieden daardoor ook SPF15. De reacties van de klanten zijn erg enthousiast: “je voelt niet dat je het op hebt”, “het maakt mijn huid stralender”, “het blijft de hele dag zitten zonder het te hoeven bijwerken” etc. Met de starterkit heeft u een perfecte manier kennis te maken met BeMineral.

 

De make-up van Pacifica: is fantastisch en gemaakt van  natuurlijke mineralen,is 100% dierproefvrij en 100% veganistisch. Uiteraard ook geen minerale olie, lanoline, parabenen, phtalaten, petroleum producten en andere ingrediënten die je niet op je huid wilt hebben. 100% zeker dat uw huid goed behandeld wordt. De producten zijn o.a. op basis van kokos, stamcellen uit bloemen en zee-algen, waardoor ze de huid ook voeden met vitaminen, mineralen, antioxidanten en zelfs groeifactoren en dus beschermend, verstrakkend, zuiverend en verbeterend werken op de huid.

Fris en paradijselijk lekker
pacifica-spray-perfume-waikiki-pikake-30ml

Pacifica’s geuren: De geuren zijn gebaseerd op de vele reizen en exotische oorden die de makers hebben bezocht. Het zijn heerlijke geuren gemaakt van de hoogste kwaliteit oliën, De unieke combinaties brengen je in vervoering en nemen je mee op reis. Het zijn natuurlijke producten waarnaar je huid hunkert. Probeer de parfum bij ons en geniet ervan of geef ze cadeau: alleen al de verpakking ziet er mooi uit!  Ook in deze geurenlijn zijn body washes, body butters en handcrèmes verkrijgbaar. Pacifica staat 10% van de winst af aan het schone oceanen project. De verpakkingen zijn milieubewust gemaakt.

Rustgevend en ontspannend
Neroli

Deodorant The Ohm Collection: de deodorant van deze tijd, in poedervorm, op basis van natriumcarbonaat, veilig, in een prachtige verpakking, ook voor de gevoelige huid, blijft langer droog en ruikt heerlijk, de geuren zijn afkomstig van de meest hoogwaardige minerale oliën. Echt een goed product, probeer het bij ons.