LavieSage

laviesage_logoLavieSage – een gezonde huid van binnenuit!

Mijn streven is om mensen te helpen een goede gezondheid van lichaam en huid te houden of verkrijgen. We stellen immers steeds hogere eisen aan de gezondheid van onze huid en lichaam. De huid weerspiegelt de innerlijke gezondheid en andersom. Zo van binnen, zo van buiten luidt een oude wijze spreuk!

LavieSage – voedingssupplementen

laviesage_liefde_huidUw huid is levend weefsel en wordt continu vernieuwd om onderhoud te plegen. Voor dit proces zijn veel verschillende voedingsstoffen nodig. Daarom adviseer ik uw voeding aan te vullen met LavieSage beautysupplementen voor uw dagelijkse hoeveelheid vitaminen en mineralen. Door uw huid ook van binnenuit te voeden zult u versteld staan van het resultaat en kunt u langdurig resultaat verwachten.

Daarnaast heeft LavieSage allerlei supplementen voor verschillende huidproblemen met verbluffende resultaten! Denk hierbij aan huid- of algehele bindweefselverslapping, collageenafname, couperose, rosacea, acne, rimpels, droge huid, vale huid, eczeem, psoriasis, wonden etc. Voor deze specifieke problemen zijn speciale supplementen ontwikkeld en ik geef u hierbij graag advies.

LavieSage – huidscan

Regelmatig organiseer ik huidscandagen, waarbij een doorsnee van uw huid groot op het computerscherm wordt weergegeven en waaruit veel op te maken valt.

LavieSage producten zijn ontwikkeld volgens de laatste nieuwe wetenschappelijk inzichten en voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen.