Definitief ontharen

Nooit meer scheren, harsen of epileren! Verlost worden van uw ongewenste haargroei is nu mogelijk d.m.v. de nieuwe generatie ELOS-systemen (Electrische Optische Synergie).

Voor gladde en gezonde huid, nooit meer ontharen!
Voor gladde en gezonde huid, nooit meer ontharen!

Ook voor definitief ontharen bent u bij mij op het juiste adres, zowel voor het gelaat als voor het lichaam. Bij de ELOS-techniek wordt de werking van licht en hoogfrequente stroom gecombineerd en met elkaar synergetisch versterkt. Het resultaat is een doorbraak op de systemen met alleen lichtimpulsen en is toepasbaar op meerdere huidtypen (donker en licht), effectiever bij elk huid- en haartype en kan  ook worden toegepast op (donker)blond haar. Geen last meer van ongewenst haar op het gezicht, pukkeltjes of krassen van het scheren; lijkt u dat niet fijn? Onverwacht kunnen gaan zwemmen of met blote benen op straat?  Dat is allemaal haalbaar met deze methode. Behandelingen vinden een keer in de 5 tot 16 weken plaats, afhankelijk van het gebied, en tot het gewenste resultaat. Gemiddeld zijn er 6-12 behandelingen nodig; ook dat verschilt per persoon en per gebied. In een persoonlijk gesprek leg ik u graag uit hoe het werkt, zal ik al uw vragen beantwoorden en indien u dat wenst een proefstukje doen.

4 thoughts on “Definitief ontharen

  • Hallo Thirza,

   Als het goed is heb je net een email van mij ontvangen. Toevallig ga ik binnenkort de ontharingsbehandelingen in de aanbieding doen. Namelijk 40% korting op de behandelingen en bij een abonnement van 10 x 50%? Wat wil je laten doen? Oksels kosten b.v. € 60,= normaal en nu dus min 40 of 50%.

   groet,
   Yvonne Carstens

  • Dag Esther, Zojuist heb ik je een uitgebreide email gestuurd. Ontharen vanaf € 15,00 voor de bovenlip en vanaf € 30 voor bikinilijn. Meestal kijk ik bij de intake hoe groot het gebied is en dan kan ik beter de prijs bepalen. Maar nu heb je een richtlijn. De photonlaser is ook afhankelijk van hoe lang je wilt en of je een kuur wilt of niet. Vaak combineer ik deze behandeling in een kuur met de bindweefselmassage en de Bioptronlamp. Een behandeling van een uur met de Photonlaser en Bioptron kost € 92,50. Een kuur van 5 behandelingen gecombineerd met bindweefselmassage kost € 550,=.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *