S.P.A.

Aromatherapie SPA

S.P.A. AromatherapieS.P.A. staat voor een weldadige belevenis met huidverbeterende, heerlijk geurende en ook nog 100% natuurlijke producten.

Voor de aromatherapie werk ik met samen met Societe Provencale d’aromatherapie, S.P.A. Met S.P.A biedt ik je een natuurlijke huidverbetering gericht op de behoeften van jouw huid. Waarbij de natuur uit de Provence zijn krachtige werk doet, je huid verzorgt en verbetert.

S.P.A. is een intensieve verzorging voor de huid door zeer krachtige en actieve werkstoffen. Ik gebruik hierbij geen apparatuur of inspuiting. Het is een volledig natuurlijk product zonder chemische toevoegingen.  De producten bestaan uit een combinatie van zuivere planten oliën, bijenwas en etherische oliën. Deze laatste dringen diep in de huidlagen waardoor er een structurele verbetering van de huidconditie ontstaat en huidfuncties worden ondersteund en verbeterd.

Heb je vragen over deze aromatherapie of wil je een afspraak maken voor een behandeling? Neem direct contact met mij op.