Behandelingen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle behandelingen en de toepassingen voor jouw huid.

  • Aromatherapie – S.P.A. Aromatherapie staat voor 100% natuurlijke en weldadige behandeling ter verbetering van de huid.
  • LavieSage – uw gezondheid komt van binnenuit. Professioneel advies, de juiste voedingssupplementen zorgen voor een ongekend positief effect, zowel op uw huid als op uw gezondheid.
  • Bindweefselmassage – een intensieve massage voor natuurlijke verbetering van de huid. Het beste resultaat wordt bereikt in een kuur met speciale producten.
  • Photonlaser van Celluwel – een behandeling met lichttherapie, waarbij de huid weldadig zal opleven. Is van toegevoegde waarde op elke andere behandeling.
  • Definitief ontharen – nooit meer scheren of harsen, geen last meer van ongewenste haargroei. Ook voor definitieve ontharing bent u bij mij aan het juiste adres.

Graag geef ik u een toelichting op de mogelijke behandelingen en adviseer ik welke behandelingen voor u en uw huid optimaal zouden zijn. Via het contact formulier kunt u aangeven dat u interesse heeft in een gratis intake gesprek, ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Bellen mag natuurlijk ook dan kunnen we direct een afspraak inplannen.