Eqology

Ik ben de trotse aanbieder van een aantal producten van Eqology; een Noors bedrijf dat zich volledig richt op 100% natuurlijke visolie uit de Arctische Zee. Je kan via mij Pure Arctische wilde visolie, K2/D3-capsules en Anti-age Collegeen-sachets bestellen.

 

Ik geef je graag advies over de producten en welke producten het beste bij jou passen. Ik doe dit o.a. aan de hand van een door Eqology ontwikkelde bloedtest die het Omega-3 gehalte in je bloed kan meten.

Wanneer je een abonnement via mij bestelt, krijg je van mij gratis een bloedtest!

Pure Arctische wilde visolie

 

Deze olie is van 100% Arctische wilde vis met koudgeperste, hoogwaardige organische olijfolie en vitamine D3 met toegevoegde verse citroensmaak van de allerbeste kwaliteit.

 

WAAROM deze PURE ARCTISCHE WILDE VISOLIE?

 

Onderzoek toont aan dat het merendeel van de bevolking een tekort heeft aan omega-3. Voor de huid vertraagt het veroudering, zorgt voor goede vochtbalans en vermindert ook ontstekingen die kunnen leiden tot hyperpigmentatie, oneffen huid, acne, rosacea, couperose, eczeem en psoriasis.

  • Supervers, waardoor geen oxidatie en zonder kunstmatige toevoegingen. Je proeft ook geen vis.
  • Goed voor de bloedvaten, hersenen, ogen, immuunsysteem en spieren
  • Draagt bij aan een normale bloeddruk en de juiste gehaltes cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed.
  • Zorgt voor een optimale verhouding tussen omega-6 en omega-3
  • De visolie is MSC- en CoC-gecertificeerd en afkomstig uit de Noorse duurzame visvangst
  • Toegevoegde polyfenolen uit koudgeperste, hoogwaardige organische olijfolie, vitamine D3 en een verse citroensmaak voor een betere werking.

K2/D3 capsules

 

Deze capsules zijn voor het soepel en schoonhouden van de bloedvaten (b.v. bij couperose, rosacea, bezemrijs en spataderen).

 

Couperose of bezemrijs kan misschien niet direct veel kwaad, maar het toont wel aan dat je aderen niet sterk of flexibel zijn. Ook in je ogen en je hersenen heb je deze fijne bloedvaatjes. En het kan ook iets over de binnenkant van je aderen zeggen. Deze capsules helpen de aderen weer soepel te maken door kalkafzetting op te ruimen en naar de botten te brengen waar het thuishoort.

EQ ANTI-AGE COLLAGEN

Collageen is een eiwit dat in alle bindweefsels van het lichaam zit. Als we jong zijn en een goede basis hebben gehad, heeft het lichaam veel collageen en is onze huid glad. Collageen en elastine werken samen. Collageen geeft het vorm, kracht en stevigheid en elastine geeft de huid elasticiteit. Naarmate we ouder worden verliest onze huid veel collageen en ontstaan rimpels. Daarom is het belangrijk om meer collageen tot je te nemen als je de zichtbare tekenen van veroudering wilt verminderen.

Wil je liever zelf op de site van Eqology de producten bestellen? Geef dan bij je je bestelling het volgende ID door: 8295952.